Stockholm by Pixels kommer tillbaks

Stockholm by Pixels var, får man ändå säga, ett ganska framgångsrikt bloggkollektiv som publicerade en bild med en beskrivande text från Stockholm varje dag under fem års tid fram till oktober 2010. Kollektivet bestod av Per Strömsjö (sammanhållare och redaktör), Bernt Seipl, Stefan Holst och Peter Fristedt. Du kan se bloggen här.

Den här sajten, som drivs av Peter, tar vid där bloggen slutade och är därmed släkt i rakt nedstigande led. Jag kommer inte att publicera en daglig stockholmsbild, men jag kommer iallafall att lägga ut fotografier och videor från Stockholm med en viss regelbundenhet.

Sajten låter mig också mjuklanda mitt videoprojekt A Stockholm Minute som jag startade en kort tid efter Stockholm by Pixels stängde.

Stockholm by Pixels har också ett twitterflöde.

one city through our lenses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *